Caixa Girona a Cassà de la Selva

Ahir a Cassà, 8 corredors del club van participar a la 6ena prova puntuable pel Caixa Girona de BTT.

La prova va estar marcada per la calor, en la qual alguns participants s'hi van adaptar millor que altres.

En Mati, que va ser el primer de sortir a les 9h en punt, no para de millorar, i cada cop està més aprop dels primers classificats.
L'Adrià ahir va estar molt aprop del primer classificat, i amb en Nil atenció, que està evolucionant molt ràpidament i en aquestes dos cures que resten pot donar la sorpresa.

La Nàstia i la Judit no van poder estar al seu màxim nivell. La Nàstia sortia d'una lesió que li ha impedit entrenar durant un mes, i la Judit ha notat l'atepeït calendari que ha tingut al llarg d'aquest mes de Juny, on ha guanyat el provincial i el campionat de Catalunya de Carretera.

Cal dir que tots els corredors de les categories inferiors del Club Ciclista Baix Ter - Jodofi Supermercats van participar ahir en la cursa escolar que es va disputar a Torroella sota una intensa calor, on es van aconseguir grans resultats (demà la crónica).

En la sortida dels grans, la calor ja era més accentuada, i el Baix Ter tenia un representant en cada sortida.

En Sergi, tot i realizar una bona sortida va acusar el mes de paron degut als exàmens, i en cap moment de la cursa va trobar el ritme per estar a l'altura dels rivals.En Marc, tot i no tenir previst venir a córrer, va entrar 4rt a meta, i té opcions a lluitar pel podi en la classificació final, una avaria dels dos rivals que te a davant el portaria directament en places de podi.

En Pau de Vilafant, va firmar la seva millor actuació de la temporada acabant 6è en categoria cadet, es va quedar a només una posició de cobrar.


Per últim felicitar al Club Ciclista Cassà per la fantàstica organització de la seva 11ena edició (com a mínim) consecutiva, de la cursa del Trofeu Caixa Girona en aquesta població.
Com és habitual hi havia preparat un circuit molt tècnic, que es podia arribar a fer perillos degut a la sequetat del terreny, però que era 100% ciclable. La zona d'arribada va estar en tot moment acompanyada de música i un bon servei de bar. l'únic aspecte a millorar va ser la distància fins al servei de dutxes, que era a 1km de distància, però per la resta de coses una gran organització.