FOTOS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE BTT

Després de la tempesta ve la calma o al menys es el que diuen. Dissabte el matí varem sortir direcció a Lleida, ón es feia el Campionat de Catalunya. A les dues del migdia ja erem el hotel, a punt de dinar, després de fer una mica de migdiada varem anar a fer un reconeixament del circuit. Quan anavem en el cotxe direcció al circuit va começar a ploure i cada vegada més, es va decidir de tornar el hotel i venir més tard.
Diumenge el dia de la cursa és va retrassar 1hora totes les curses, per culpa de que no havia arribat l'ambulancia. Bé, el campionat va anar molt be per el corredors del club, ja que hi van participar dos corredors i tots dos varen aconseguir fer podium. Els nostres representants varen esser la Judit Gonzàlez i l'Adrià Gonzàlez, aconseguint tots dos un tercer lloc a les seves categories. Destacar el circuit que l'organitzaciò va dissenyar per aquest campionat que era molt tècnic i divertit i amb canvis de ritme molt constants.
Bé, des del club felicitar els dos corredors per la seva participació i resultats aconseguits i que continuin gaudin de la bici.