Presents arreu

Avui el CC.Baix Ter, ha estat present a diferents curses arreu del territori català, només ha faltat la participació a la demarcació de Tarragona.
A Lleida capital, l'Adrià i la Judit han participat en el Campionat de Catalunya de BTT, on han aconseguit dos bons 3rs resultats. Felicitats!
Properament l'Angel penjarà les fotos i us donarà més detalls de les curses.
A Salt (Girona) en Marc ha provat de donar la sorpresa en el campionat de Catalunya de Carretera, fent acte de presència únicament el dia del campionat Català, però la campana no ha sonat...
En Marc ha acabat lluny dels primers, això sí, només a un minutet del líder de la Copa Catalana de BTT, Adrià Noguera, que s'ha permès el luxe de no participar en la prova de Santa Maria de Palautordera, i seguir liderant el certamen. I precisament en la prova de Sta. Ma. de Palautordera (Barcelona) és on ha anat a córrer en Pau, que ha volgut sumar, per sobre de tot, una altre experiència com a Cadet de 1r any, i sumar quilòmetres de cares a l'any que be, on esperem que juntament amb la nova fornada de Cadets que tenim al Baix Ter, realitzin una bona temporada.

La prova de la Copa Catalana, l'ha guanyat un espectecular David Lozano (sub-23), que ara per ara és, en categoria absoluta, el ciclista a batre en terres catalanes, i en sub-23 també ho és arreu d'Espanya.