CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CARRETERA INFANTIL - TARREGA 2010

Avui s'ha disputat el CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CARRETERA a TARREGA,com és habitual aquest any,el Baix Ter ha tingut representanció en dues categories( Principiants i Alevi 2ºany).
El dia era molt favorable per la cursa,feia bona temperatura i una mica de vent, que per el public els hi anava be,però per els corredors no gaire,perque justament quan feien els últims 300 metres,el vent el tenien de cara i es clar, els costaba pedelar.
En la categoria de principiants hi corria l'Adrià González, que ha fet una bona cursa quedant 7 de la general i el 2 classificat de Principiants de 1 any.
A les 11:00 es donaba la sortida dels alevins de segon any, i el Baix Ter hi era present amb la Judit González, que ha fet una molt bona cursa, guanyant el Campionat de Catalunya de la seva categoria.Moltes felicitats a tots dos per els resultats aconseguits i la Judit que continui aixi, CAMPIONA.
Felicitar el club organitzador i en Manel, per la tasca que han fet per dur a terme aquest campionat i per el traçat del circuit.