TRANSPYR 2010

L'amic Ward ens ha fet arribar informació de la Transpyr, un nou concepte de marxa ciclista. A continuació us en fem un breu resum:


La TRANSPYR és una marxa no competitiva de BTT de 8 etapes que tindrà lloc entre el 19 i el 26 de juny de 2010. Les etapes recorren una mitjana diària de 105 km i tenen uns 2.500 m de desnivell positiu, la qual cosa la converteix en un esdeveniment únic, la marxa de BTT més dura d’Europa, capaç d’unir en mountain bike el Mar Mediterrani i l’Atlàntic al llarg de la vessant sud dels Pirineus: sortida des de la platja de Roses, arribada a la platja de Zurriola a Donostia. Un recorregut somiat, recordat o temut. Ara, amb el suport tècnic i esportiu per realitzar-la en vuit dies.
UN REPTE, UNA FILOSOFIA, UNS VALORS, UNA CAUSA

UN REPTE:
• Carrera èpica per les valls i comarques pirinenques per unir
el Mediterrani amb l’Atlàntic
• La major carrera europea de mountain bike per etapes

UNA FILOSOFIA:
• Creat per ciclistes per a ciclistes, des dels Pirineus per als
Pirineus

UNS VALORS:
• Experiències positives pels participants
• Comunió amb la natura

UNA CAUSA:
• Benefici per a les comunitats, la natura i la cultura

CARACTERÍSTIQUES TÈCNIQUES

A la TRANSPYR s’hi participa - de manera obligatòria - en equips de 2 o 3 ciclistes, seguint la ruta amb GPS i amb suport puntual de senyalització. Hi haurà controls de pas, alguns d’ells amb hora límit de pas i validació del recorregut efectuat aleatòriament. Al final de
cada etapa es comunicarà la velocitat mitja efectuada.Tot tipus de serveis opcionals i ofertes pels assistents a la prova: servei tècnic, allotjament en dormitoris comuns, massatgistes, transport de maletes, avituallaments, servei mèdic, etc.
Els que no tinguin tant de temps o no estiguin tan entrenats també poden optar per fer la meitat de la prova en l’anomenat TRANSPYR® LITE A (Roses – Aínsa) o LITE B (Aínsa – Donostia) que ha tingut una gran acceptació.


Des d'aquí desitgem a l'amic Ward i a tota la colla del C.C. Transpyr molta sort i augurem grans èxits per a aquesta innovadora prova.

Per a més informació, podeu visitar el lloc web de Transpyr.