CAIXA GIRONA MONT-RAS ( CAMPIONAT PROVINCIAL BTT )

Una nova cursa, aquest cop no es corria el matí, sinó que per problemes de calendari es va correr a la tarda (a les 17:00hores). Bona participació de corredors, en aquest CAMPIONAT PROVINCIAL DE BTT. Com es habitual el nostre club va ser-hi present. Com es preveia una tarda de calor, a part de montar la nostre carpa, vam portar les neveres plenes de begudes fresques, dir també que gràcies a que feia una mica d'aire la tarda va ser més agradable. El circuit dels petits semblava fàcil, peró la pujada era una mica durilla per la calor que feia. El circuit dels alevins tenia una pujada bastant dura, més alguna baixada amb una mica de dificultat.
El circuit dels més grans era bastant dur, tant en pujades com en baixades, i alguns corredors van tenir caigudes sense importancia. Els nostres varen estar genials. El més petit del grup, en Matti, cada vegada agafa més confiança en la seva nova Orbea (BLUE) i va demostrant que l'any que ve serà un candidat per disputar el triomf. En Nil i l'Adrià van fer una cursa bastant ràpida, degut al fort ritme que es va imposar només de sortir els més grans de la seva categoria. La Nàstia i la Judit van fer una cursa molt ràpida també, perque la seva contrincant i amiga, la Magda Durán, va marcar un ritme alt. Cal dir que la Nàstia encara no estaba al 100% degut a que surt d'una lesió a la mà. La Judit va fer una cursa molt bona i va anar de menys a més.
Els nostres cadets també varen participar. En Pau de Vilafant no va estar del tot comode en aquest circuit i no va trobar el ritme per estar lluitant en els llocs capdaventers. Per altre banda en Pau Ponsati va patir una caiguda sense importància, però que li va impedir agafar el ritme de la cursa.
En Marc Calabria va fer una molt bona sortida, però problemes mecànics li va anar arrossegan durant tota la cursa i no va poder estar lluitant entre els deu primers, la seva zona habitual darrerament.
En Lluis Hugas va fer una cursa de menys a més i va aguantar tota la dificultat que hi havia en el circuit i acabant la cursa sense cap problema ni mecànic, ni d'accidents.
En Sergi per la seva part va tenir una cursa molt moguda: Després de una volta i ja havent remuntat forces places, anava 2n provincial, 5è sub.23 i 12 de la general, i durant la segona volta va continuar la remuntada passant 8è de la general, 3r sub.23 i 1r provincial, això sí degut a una punxada d'en Jordi Camps que liderava amb autoritat la prova.
La mateixa medicina que en Jordi va ser la que va tastar en Sergi, al km 4 de la tercera volta, cosa que li va fer perdre uns 10minuts, i moltes posicions a la general, cosa que li dificulta acabar en el top10 final, per sort, però, va poder conservar el 1r lloc provincial.
Cal remarcar que l'ADRIA i en SERGI s' han proclamat CAMPIONS PROVINCIALS.
Des del club, donar les gràcies a tots els corredors per haber participàt en aquest campionat i Felicitar els campions. Tambè felicitar a l'organització per la tasca feta i per poder-se disputar aquest campionat.