Fi de la primera part de la temporada de BTT


Com tots sabeu diumenge passat va concluïr la primera part de la temporada de BTT, be diumenge es disputarà a Barcelona el Campionat d'Espanya, però sinò hi ha un canvi d'última hora el CC Baix Ter no hi serà present.

La temporada ha estat plena d'èxits, però el que toca repassar ara és la prova de Porqueres.

En Nil, molt ambiciós va acabar 5è, i la Nàstia amb problemes degut a la calor 3era.

En el circuit llarg un desconegut Sergi no va poder acabar la cursa degut a un baixon degut a la calor a la 1a volta, En Pau Padrós va arribar molt satisfet en 10ena posició després de passar algun dels seus rivals directes, i ajudar en Pau Ponsatí, que degut a una punxada va passar per meta molt endarrerit.


En el Global de la temporada de Caixa Girona s'han aconseguit els següents resultats:


En Sergi ha acabat 10è absolut i 3r sub-23. Les dos úniques averies li van provocar a Tossa i Mont-Ras la pèrdua de molts punts, ja que eren les curses on anava millor situat.
En Marc ha estat victima d'un petit miracle, però és que la sort no es té si no es busca, i és que en Marc abans de Mont-Ras necessitava que dos dels seus rivals fallèssin en les dues curses restants per poder estar al podi, i així ha estat, i finalment en Marc, que ha disputat 7 de les 8 curses ha obtingut el podi final.
En Pau Padròs ha quedat en el top10 final en categoria cadet, i en Pau Ponsatí no ho ha pogut fer ja que ha fallat en 3 curses.

A més d'aquests resultats en el Caixa Girona, s'han obtingut dos campionats provincials de BTT, un campionat de Catalunya de carretera, dos tercers llocs en els campionats de Catalunya de BTT i l'èxit més important de tots: la satifsacció d'haver competit per disfrutar.