Activitats per tothom!!

És veritat que els protagonistes del C.C. Baix Ter són principalment els corredors, però per aconseguir tenir un bon planter és important comptar amb un bon suport humà. Per això, perquè ens agrada cuidar els nostres, aquest agost s'han organitzat moltes activitats per a tots els socis. Tots recordareu, per exemple, la sortida nocturna i el dia d'Aquabrava, però l'agost 2010 també passarà a la història pel sopar de dones i el campionat de minigolf.

Del sopar de dones poca cosa us en puc dir, només que van anar a sopar a casa del nostre nou patrocinador: Restaurant Can Joan de Sant Feliu de Boada i que van tornar moooolt tard a casa, segons diuen s'ho van passar molt bé. Però si en voleu saber més els ho haureu de preguntar a les vostres respectives parelles.El meu principal objectiu era parlar-vos del campionat de minigolf... no pas per fardar de títol de campió... clar... tot i que ja us ho he deixat anar...
La veritat és que la iniciativa de l'Àngel va ser agraïda i aclamada per tots, grans i petits.


La jornada del 22 d'agost va començar amb un bon esmozar al minigolf de Pals i va proseguir amb un renyit campionat format per equips de quatre jugadors que donaven fe de les habilitats de cada participant.La classificació general és la següent:

1r - Albert Teixidor - 64 cops.
2n - Lluís Hugas - 65 cops.
3r - Miquel Teixidor - 71 cops.
4 - Pau Ponsatí - 72 cops.
4 - Sergi Güell - 72 cops.
4 - Adrià González - 72 cops.
5 - Judit González - 75 cops.
6 - Conxi Camúñez - 77 cops.
7 - Mati gran - 77 cops.
8 - Antonio - 78 cops.
8 - Isa - 78 cops.
9 - Montse Teixidor - 79 cops.
9 - Àngel González - 79 cops.
10 - Rossi - 80 cops.
10 - Margarita Bonada - 80 cops.
11 - Laura - 81 cops.
12 - Quimeta - 83 cops.
13 - Robert Mestres - 87 cops.
14 - Sílvia - 89 cops.
15 - Nil - 89 cops.
16 - Matti petit - 90 cops.

Després del campionat i el lliurament del suculent premi, dinar voluntari als "pollastres" i platja de luxe al Mas Pinell.
Cada dia hauria de ser festa. A veure si entreneu fort per l'any vinent!