Agenda BAIX TER

Ds 18 de Setembre:

Primer entrenament de la temporada, que servirà per saber el nivell dels ciclistes i amb el qual es ralitzaran els grups.
L'hora, per tant, serà la mateixa per a tothom, les 9h del matí.

.
Dg 19 de Setembre:

Cursa de Carretera a Blanes. Després de la cursa es farà un dinar a la mateixa localitat.


Dmc 22 de Setembre:

Primer dia d'entrenament físic al pavelló del col·legi "El Guillem de Montgrí", a les 19.30, on es ralitzarà, setmanalment, un entrenament dirigit a tothom, de 1h 30 de durada, on es prioritzarà la millora de l'elasticitat dels participants.

.
Dj 23 de Setembre: NOVETAT

Aquest any, a diferència dels altres anys, a més de realitzar un entrenament físic, se'n realitzarà un en bicicleta, que es ralitzarà cada dijous.

L'entrenament es realitzarà en instal·lacions il·luminades, per tal de millorar la seguretat dels participants.

De moment, i aprofitant la llum que encara ens acompanya fins les 8h, començarem realitzant el primer entrenament a la muntanya.

Sortirem a les 19h SUPER PUNTUALS des de B.M Teixidor. A les 19.05 marxarem, ja que només tindrem 1 horeta per entrenar.

.
Dg 26 de Setembre:

ROAD BOOK conrad Lloveras, que en la seva segona edició presenta dos circuits; un de 15km i un de 60km.

Si voleu participar-hi, truqueu a B.M.Teixidor que farem una llista dels participants del club, i mirarem de fer equips.( cal dir també la ruta en què voleu participar)

.
Dg 3 de Setembre:

PUJADA A VALLTER.
Més envall podeu llegir tots els detalls, però cal apuntar-se per tal de fer cotxer per baixar.
Truqueu a B.M.Teixidor per apuntar-vos, dir des d'on voleu sortir, i si porteu acompanyant amb cotxe, i de quantes places disposeu al cotxe.
També us avanço el perfil (aproximat), que he realitzat amb la nova aplicacio de google, www.googlebike.com, amb el qual pots realitzar rutes mitjançant el google earth, i te'n diu el perfil, desnivell, i altres informacions, molt útil pels ciclistes.
En el nostre cas, surt un desnivell aproximat de 4000m, així que PREPAREU-VOS.