Excel·lent paper del Baix Ter al Road Book Conrad LL.


Com tots sabeu, avui s'ha disputat a Torroella de Montgrí la 2a edició del Road Book Conrad Lloveras, el qual disposava de dos traçats; un de 60km i un de 22km. (en la meva opinió la llargada del traçat llarg ha fet que alguns ciclistes no es desplacèssin fins a Torroella per disputar la prova, ja que 60km, fan respecte a tothom.)

Alhora de la veritat, els 60km han sigut ràpids, i només la tramuntana ha fet alentir el ritme dels participants, que majoritàriament han quedat molt contents de l'organització, que ha estat excel·lent en cada control, i en cada indicació en el llibre de ruta.

Pel que fa la cursa, ha estat exel·lent pel que fa els interessos del Baix Ter, ja que s'han obtingut 3 podis, un primer, un segon i un tercer lloc.

En la prova llarga en Lluís i L'Albert sortien pocs minuts després de les 8, i han realitzat una cursa exel·lent, ja que han anat durant tota l'estona en el grup capdavanter, juntament amb l'equip de Bicis Esteve, que ha guanyat.

L'experiència de l'Albert, i el gran coneixament de la zona d'en Lluís, ha fet que hagin format un tàndem perfecte, i només han estat superats per l'equip guanyador.

En Robert i jo, en Sergi, hem sortit a les 8.45 aprox. ja que hem estat més mandrosos alhora de llevar-nos. Ens hem agafat el planer a un ritme molt suau, tant d'anada com de tornada, i la zona del puigsaglar tampoc l'hem pujat molt ràpid, i això ens ha passat factura, ja que un cop ens han donat referències respecte els primers ja era massa tard per recuperar el temps perdut. Tot i retallar uns minuts en la zona més mutanyosa, no hem pogut obtenir la victòria, i hem acabat 3rs, que no està gens malament. Hem fet 3h.14min, finalment a 3min de l'equip d'en Lluís i l'Albert.


En Marc Calabria, que ahir va participar en la CRI de St. Gregori, ha participat amb un jove equip, que no ha tingut res a fer davant l'experiència d'altres equips.
En el circuit curt també hem tingut representació del Club:

La Montse i la Judit, han arribat 6enes a la general, i han obtingut una victòria contundent en fèmines, ja que han tret més de 10min respecte les segones clasificades.
En Pau i en Marc, han pecat d'inexpariència i s'han perdut en diverses ocasions, i han acabat darrere l'equip de les noies.
El tercer equip de la volta curta era el que formaven en Matias, l'Adrià i en Nil, que han disfrutat d'un bon mati de ciclisme, i tot i això també han acabat ben classificats.

Seguidament podeu veure les millors imatges del matí