Fi de la temporada de carretera

Avui s'ha disputat a Blanes l'última prova, pels corredors del Club, de Bicicleta de Carretera Infantil, ja que l'última prova d'aquest certamen es disputarà a Vilanova i la Geltrú, on cap ciclista del club té intenció de desplaçar-s'hi.

La cursa d'avui, ha estat molt positiva pels corredors del Club, ja que s'ha aconseguit un gran doblet en categoria Fèmines Alevins de 2n any, on la Nàstia, ja integrada en la modalitat ha aconseguit una ajustada victòria davant la gran dominadora de tota la temporada de carretera, la Judit, que amb la cursa d'avui ha tancat una fantàstica tamporada en bicicleta de carretera.

La temporada 2011, és preveu una gran temporada per aquestes dos corredores del club, ja que esperem que entre elles es disputin tots els campionats.

En Nil, que està en període d'adaptació a la modalitat, ha quedat a poc més d'un minut del primer classificat, i l'Adrià, ja més adaptat, avui no ha pogut seguir el grup cap davanter, i ha acabat 7è de la general, segon de la seva edat.

Ara, només toca disfrutar dels entrenaments i pensar en la temporada que bé.