3 valents avui a Castell d'Aro

Avui s'ha disputat la 4a prova de la copa gironina de BTT a Castell d'Aro, i només hi ha hagut 3 valents participants del club ciclista Baix Ter, en Robert en Marc C i en Sergi.
En Marc Sanchez s'ha rajat a última hora a causa de les condicions meteoròlogiques, i ha escollit la desició encertada, ja que el circuit estava ple d'aigua i fang, i tot i no ser molt enganxós, dificultava molt el traçat. La pluja també ha estat protagonista en l'escalfament i els primers compasos de la carrera.
La primera sorpresa de la jornada ha estat quan en Robert ha vist que dins la seva bossa no hi havia les sabates; se'ls havia deixat a casa, i no hi havia temps per tornar fins a Torroella.
Després de buscar i rebuscar entre els participants a falta de 5minuts per la sortida l'Àngel Cabrera, a qui se li ha d'agarïr el gest, li ha deixat unes sabates que li han permès poder fer la cursa en condicions, i acabar en una molt bona 2a posició final.
Aquesta 2a posició, és també la que ocupa a la general del campionat, i cada cop la té més assegurada pel podi final.
En Marc, no ha tingut un bon dia, i després d'una mala sortida, ha tingut tot tipus d'avaries, però tot i això no li han impedit arribar a meta, i sumar uns bons 190 punts. A la general va 5è, a només 2 punts del 3r.
En Sergi, tampoc ha tingut un bon dia, i tot i acabar 3r sub-23, ha tingut unes sensacions molt dolentes, i no ha trobat el ritme de cursa en cap moment. A la general ocupa una 3a posició, i ja sembla definitiu que acabarà en el podi, tot i que encara no se sap si en la 3a o 2a posició.