Copa Gironina Estartit

Ahir es va disputar la primera prova puntuable per la Copa Gironina de BTT en un horari inhabitual, ja que la prova va començar, amb retard, a quarts de cinc de la tarda.
Com tots sabeu el format d'aquest calendari és diferent al del caixa girona ja que aquí es disputa la prova a una sola volta de 20 o 30km, i l'horari també es diferent, ja que els petits corren mentre els grans estan fent el seu recorregut. I això, precisament va portar forces problemes en la cursa d'ahir, ja que un càlcul erroni de l'organització feia que grans i petits es creuèssin en una zona dels traçats.
Com a coneixadors de la zona, no vam tenir massa dificultats a seguir el traçat, però els corredors comentaven que en algunes cruïlles faltaven indicacions, ja que fins que no eres sobre la mateixa cruïlla no trobaves l'indicador de la direcció que havies de seguir.

Pel que fa el tema estrictament esportiu, dir que la prova es va disputar en un circuit senzill i molt ràpid.
En Robert, va comfirmar el bon moment de forma, i va aconseguir una merescuda segona posició de la volta curta, i també en la categoria cadet. Els Paus van fer 6è i 10è. En Carles, que retornava a les curses, va fer la volta curta, en principi acompanyant a en Mattias, que degut a una forta caiguda no va poder acabar, així que en Carles va seguir sol remuntant posicions.
En Sergi i en Marc Calabria van disputar la volta llarga, van arribar 26 i 46 de la general, en posicions molt dolentes, que de ben segur milloraran en la següent prova. En Marc Sanchez i en Sergi Rodríguez que tornava a córres anys després, es van atrevir amb el circuit llarg, i van acabar reventats després de completar els 30km amb caiguda inclosa d'en Marc.
Pel que fa els petits, es va obtenir la victòria de la Nàstia, l'excel·lent millora den Matti, i la, ja consolidada, progressió d'en Nil.