COPA GIRONINA LA BISBAL


Ahir es va disputat a la Bisbal la 2a prova puntuable per la Copa Gironina de BTT.
El recorregut, molt similar al de la Conca, era poc dur, i només constava d'una pujada important, del km 5 al 12, amb algun tram de baixada, i la resta de circuit era planer i baixada, amb algun "repetxó".

En el circuit de 30, hi han participat en Marc i en Sergi:

En Marc, va sortit fort, i estava ben situat, però va patir una punxada. Mentretant arreglava la roda se li va trencar la vàlvula de la càmera que li van deixat, i uns km més tard va tornar a punxar... així que en un dia que s'estava trobant molt cómode, no ha pogut signar el primer podi del certàmen.
En Sergi, per la seva banda, no s'està trobant gens cómode, sobretot en els primers quilòmetres, la qual cosa el perjudica alhora de lluitar per una posició relativement bona. Avui 31é de la volta llarga, i 3r sub-23.

Pel que fa la volta curta, en Robert segueix en bona forma, i avui ha tornat a ser 2n, en una cursa on ha hagut de fer una gran remuntada per poder entrar en aquesta posició de la classificació general, i pertant sumar els 195 punts, que el consoliden en la 2a posició.
En Pau Ponsatí i en Pau de Vilafant han acabat 7 i 9 de la categoria, a 7 i 12 minuts del primer classificat.
En Carles vol agafar ràpidament el punt òptim de forma, i va sortir de casa seva, a Torroella, es va desplaçar fins a la Bisbal, va fet la cursa, i va tornar. D'aquí poc el tindrem amb els del davant.

Avui, en el circuit dels petits, s'ha produït l'estrena d'en Marçal i en Ferran, que han acabat contents de l'experiència, i de ben segur que mica en mica aniràn agafant el ritme de competició.
L'Adrià i en Nil, ja experts en la matèria, han signat una gran actuació, i han acabat 5è i 8è de la general i 1r i 5è de la seva categoria.