Copa Gironina Maçanet de Cabrenys
Avui a Maçanet s'ha disputat la 3a prova de la Copa Gironina de BTT també puntuable per el campionat dels països catalans.

El circuit prometia molt: molta muntanya i de qualitat, i així ha estat; un circuit 100% BTT, molt bonic, exigent, amb baixades tècniques pero 100% ciclables, en definitiva el millor circuit de tota la temporada, amb diferència.
La cursa però, ha durat poc més d'una hora, ja que el circuit només era de 18.5km!! realment decepcionant....

És cert que la copa Gironina no ha de ser tant dura com el Caixa Girona, però d'aquí a fer una cursa de poc més d'una hora.... El cert és que de mutanya no els n'hi falta, però el circuit si haguès sigut de 30km (de duresa semblant als 10km primers que hem fet) haguès sigut massa dur per la gent de la popular, però potser si que podrien haver acabat d'arribar als 30km per trams més suaus.


En la cursa dels 18.5km hi han participat en Sergi, que comença a millorar pel que fa a sensacions; en Marc, que ha aconseguit una excel·lent 3a posició, i en Lluís que ha deixat la categoria Esplai per atrevir-se amb els "30", en aquest cas 18.5km.

La cursa que teòricament havia de ser de 20km ha estat de 14km, això sí, eren els més durs del circuit llarg, tardant, el primer classificat, gairebé el mateix que han tardat els corredors del circuit llarg: 1h. En aquest cas si que ha estat encertat retallar el circuit, ja que la durada ha estat l'adequada per la categoria.
En Robert, com ja és habitual ha aconseguit la 2a posició cadet i de la general, i els Paus, han acabat 8 i 9 de la categoria.

En Marc S ha realitzat el traçat en forma de popular igual que l'Anna de Pals que s'ha estrenat en la cursa més dura de tot l'any, això sí, ha acabat contenta de l'experiència. En Dani, que també s'estrenava, també ha acabat satisfet i ja està apunt per tornar a repetir.


Els circuits dels petits cal destacar la 1a posició de la categoria de l'Adrià, i la 4a d'en Nil, en Ferran va agafant el ritme i cada prop és més aprop dels de davant.
La Nàstia ha acabat 3a, i en Marçal, com el seu germà, va agafant el ritme de cursa.
En Matti, que quan va començar era dels últims, amb ganes i il·lusió està aconseguint remuntar posicions, i ja està acostumat a situar-se a mitja taula.