UN ALTRE DISSABTE DE P&P

Ja fa uns dies que el club disposa d'un nou col·laborador: P&P de Gualta i Occitania (http://www.occitania.cat/), que són dues empreses, amb seu a Gualta, que es dediquen a activitats de lleure:
Occitania ofereix excurcions amb quads, segway, buggies,.. per l'empordà, i dins les seves instal·lacions també ens ofereix el lloguer d'una cabana per fer-hi dinars, festes d'aniversari,... activitats com tirolina, i lluites amb pistoles de làser.
El P&P, tal i com el seu nom indica ofereix a tots els seus clients, la pràctica d'aquest esport, en unes magnífiques instal·lacions situades a Gualta.

Una de les moltes activitats que ens proposa el P&P de Gualta, és la pràctica d'aquest esport, en una sessió introductoria de grup amb monitor totalment gratuïta. La sessió es durà a terme aquest dissabte 30 d'octubre, però per poder-hi assistir cal apuntar-se, a la botiga, ja que per tal de fer la sessió més personalitzada, es realitzarà amb un màxim de 8/10 persones.
Els interessats apunteu-vos, i si som més de 10 es farà un altre grup pel següent dissabte.
El P&P és un esport relativament nou a catalunya, però que ha entrat amb gran força. És un esport a l'abast de totes les butxaques, i que no és necessària una gran tècnica, a diferència del golf, per poder-lo amb regularitat.
Des del club us recomanem a tots a participar-hi.