VALLTER 2010

Com tots sabeu, ahir diumenge 3 d'Octubre el Club Ciclista Baix Ter vam organitzar la 1a edició de l'ascenció: Torroella de Montgrí - Vallter 2000.
Tot va començar a les 7.00 del matí quan tothom va començar a arribar a la botiga, punt habitual de trobada, on vam començar a carregar les bicis que comencerien a rodar més endavant, al camió cedit amablement pel nostre esponsor principal Jodofi Supermercats.
A les 7.25 els més valents van començar a pedalar: en Jero, en Jordi, en Lluís, l'Albert, en Sergi, en Marc i en Robert, i a un bon ritme van arribar a Banyoles, on van fer la primera parada, ja que s'incorporaven em Pau i en David.
A partir d'allà es va dur un fort ritme, amb en Sergi al capdavant, fins arribar a "La cot" on s'acabava el primer port de la jornada, que van coronar en Sergi i l'Albert en primer lloc i on ens esperava a tots un bon esmorzar.
Fins al següent port, hi havia un bon tarreny per rodar on en Lluís i en Sergi es van encarregar de dur el pilot a una alta velocitat. El coll de capsacosta va ser coronat en primer lloc per en Marc, que va aprofitar uns metres que va agafar el principi per escapar-se sol fins el punt més alt.
A Sant Pau de Segúries, l'Adrià, la Judit, la Nàstia, en Marc, la Montse, i la Inna es van incorporar al pilot, i fins a Setcases es va dur un ritme apte per a tothom.
A partir d'allà: "Maricón l'últim", i és que en Marc i les fortes rampes no van tenir compassió de ningú.
El grup, be ja no hi havia grup, sinò que tothom feia el que podia davant les fortes rampes inicials, i només en Marc i en Sergi al capdavant, i la Judit i la Nàstia, rodaven en companyia.
En Marc, coneixador de l'ascenció va atacar al km 7 i va arribar sol a dalt, en Sergi, després de l'atac d'en Marc és va dedicar únicament a arribar a dalt, agafant-s'ho amb calma i fent les parades necessàries per hidratar-se i buidar el diposit. Un cop a dalt va dedicar 15min. a alimentar-se, cosa que no havia fet durant el matí.
L'Albert, que va agafar el seu ritme de bon principi va ser el tercer integrant que va acabar el recorregut Torroella-Vallter. El quart i últim va ser en Jero, que va demostrar que el ciclisme no només és cosa de joves, i que sovint l'experiència és la millor aliada per completar els reptes.
La Nàstia i la Judit, van demostrar que "Voler es poder" i van arribar a dalt, igual que en Marc S. Que amb la BTT va fer us de l'ampli desarrollo per completar l'ascenció.
La jornada va acabar amb un dinar a la vila de Setcases.Aquí teniu el track, cliqueu a l'enllaç i veureu que vam fer gairebé 3000 de desnivell!!

http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1217952