Mestres i Adrià Campions


Punt i final. Avui s'ha acabat la temporada oficial de BTT 2010 hi ho ha fet de manera inmillorable.


L'última cursa de la temporada es disputava a Le Boulou, en un circuit força dur i excel·lent per la pràctica del BTT, amb baixades 100% ciclables però tècniques, que posaven al límit les capacitats dels ciclistes.


El gran protagonista del dia a Le Boulou, ha estat en Robert, que ha capgirat la classificació de la volta curta, i ha acabat essent Campió de la copa gironina i Campió dels Països Catalans.
En Robert necessitàva un miracle per conquerir els dos títols i així ha estat.
Després de passar una nit de festa, ha arribat a Le Boulou molt motivat, i durant els primers km del circuit han tingut un "mano a mano" amb l'Edgar, però en Robert ha llançat un atac, i pocs metres després l'Edgar ha hagut d'abandonar per problemes mecànics.
El cert és que en Robert ha estat el just guanyador del campionat, de la volta curta i de la categoria Cadet, ja que ha estat el corredor més regular. Sovint jugar-s'ho tot a una carta a l'última cursa no surt be, i això és el que ha succeït i la regularitat i el bon menteniment de la bici, han proclamat en Robert Campió!FELICITATS!


L'altre campió de la jornada del Club ha estat l'Adrià, que després de guanyar a Maçanet, arribava com a favorit, i ha complert els pronòstics guanyant també la cursa d'avui i proclamant-se campió. Aquest campionat dels països catalans cal sumar-li el provincial que va guanyar el juliol. FELICITATS!


En Matti també ha aconseguit el seu primer podi de la seva curta carrera esportiva, hi ha acabat 2n de la seva edat.
En Nil ha disfrutat molt en el revirat circuit, que es disputava sota una pineda plena de corriols i corriolets
En Pau, ha tingut una baixada de sucre, cosa que li ha fet perdre molt de temps, però tot i això ha acabat el campionat ben classificat.
En Dani ha tingut una carrera bastant dura tenint en compte el tipus de circuit en el qual es disputava la cursa, però ha aconseguit arribar, i segur que a les curses del mes de març ja estarà a les posicions de davant


En Sergi, per la seva banda, ha arribat a la cita d'avui amb la feina pràcticamen feta, i només hi ha assistit per assegurar-se el 2n lloc a la general (que finalment ha aconseguit) ja que hi havia una petita possiblitat que la perdès.
"En un circuit on he disfrutat molt, he començat suau, ja que l'objectiu era fàcil d'assolir, i tot el temps que perdia a les pujades el recuperava a les baixades realitzant-les de manera agresiva, però això ha canviat al km 15 quan he començat a perdre pressió a la roda de darrera, i he hagut de vigilar molt a les baixades per tal de no malmetre la llanta. Finalment he pogut arribar a meta, amb un ritme suau, després d'haver de parar un parell de cops a inflar la roda."
Tot i això ha arribat a 2min del 2n i 3r classificats, ja que també s'han agafat la carrera amb calma, ja que tothom tenia la feina feta.
A la 2a posició de la Copa Gironina i la 3a en el Camp. de Països Catalans, cal sumar-li el 2n lloc en el campionat social gironí de carretera, el 3r lloc en el Caixa girona (10è senior) i la victòria en el Campionat Provincial, en una temporada que va començar a mitjans de gener i més de 10 mesos després ha finalitzat.Properament el valanç de la temporada i un video resum dels millors moments.