Sant Feliu i Santa Caterina.

La jornada ha començat a les 7 del matí quan l'Angel, en Miquel i companyia han pujat cap a santa caterina per començar a parar taula i fer un bon esmorzat.
Mentretant això succeïa, a Sant Feliu, en Sergi i en Robert han anat a correr, hi ho han fat amb exel·lents resultats.
En Robert tenia mitja victòria a la butxaca quan ha sapigut que l'Edgar, guanyador de les 6 proves anteriors, no participava en la carrera, però avui tenia un altre rival, més fort i més dur en Jordi Quintanas.
Ningú s'esperava, però, que el primer a arribar a meta, 1h després d'haver sortit, seria en Robert, que ha obtingut una treballada victòria davant el millor cadet estatal d'aquest 2010.
En Sergi, per altre banda, avui si tenia ganes de fer un bon paper, i així ha esatat.
Després d'una mala sortida ha començat a guanyar posiciona en els primers 8-9km, fins a situar-se en un grup de 4 o 5 masters i veterans.
No ha sigut fins el km 25, després d'haver atrapat algun altre ciclista i haver format un grup de 10 unitats, que en Sergi ha augmentat el ritme aprofitant una forta pujada de poc més d'un km , i només un ciclista ha sigut capaç de seguir-lo. D'Aquesta manera s'ha col·locat 2n sub-23, posició amb la qual ha arribat a meta.
La jornada, però, no s'ha acabat aquí, ja que a les 14h ens esperava, a tots els socis, un dels millors arrossos dels últims anys, que han fet l' Angel i en Xicu.
La pròxima cita és diumenge que ve a Le Boulou.