SANT MARTI VELL

Avui el C.C. Baix Ter - Jodofi Supermercats, ha estat present a Sant Marti Vell per gaudir d'un matí en bicicleta. Després de l'entrenament d'ahir, alguns dels petits encara estaven cansats, però quan la mainada s'ho passa be, el dia acompanya i no hi cansanci, tothom vol anar a córrer. Avui el circuit dels més petits, estava separat del dels més grans i això ha agradat a gairabé tothom. El circuit passava pel mig de tres camps, que marcats amb cintes, els feien anar amunt i avall, girar a la dreta, cap l'esquerra, i feia un recorregut de 1km aprox. A la mainada els hi semblava fàcil, però quan s' hi trobaven pedalant pel mig d'aquest camp, els hi costava força.
Dels resultats d'avui, cal destacar-ne el d'en Matti, que ha fet 11é de la general, i 1r benjamí de 1r any.
Avui també hi havia representació dels més grans; Sergi, Marc Sanchez, Lluis Hugas, Quim Parals, Marc Calabria, Robert Mestres i Pau Ponsatí i l'Oriol Massa.A tots els hi ha anat força be. Destacant sobretot una nova segona posició d'en Robert en categoria cadet. Felicitats a tots!
La propera setmana, hi ha cursa a Sant Feliu de Guixols, però la majoría de nosaltres, com ja és tradició, pugem a Sta.Caterina. Ens veurem tots diumenge que ve! No cal dir, però, que el Baix Ter tindrà representació d'aquells que lluiten per alguna posició en les seves respectives categories