Tarda de Pitch&Putt

Vist l'èxit del cap de setmana passat, avui un nou grup de socis s'ha desplaçat fins a les instal·lacions del Pitch&Putt de Gualta per gaudir d'una tarda divertida tot practicant un esport totalment diferent al ciclisme. Entre jugadors i acompanyants una quinzena de persones s'han fet amos del camp de proves on alguns han agafat un pal de golf per primera vegada en tota la seva vida. Fet que s'ha oblidat rapidament gràcies a les instruccions que ha impartit el monitor de grup que han fet que rapidament tothom agafés el fil del joc.
Grans i petits han gaudit d'un esport nou, que requereix molta concentració i on prima la tècnica a la força. Això ha quedat patent veient com s'ha desenvolupat la tarda, i es que els més petits han mostrat una gran habilitat per aquest nou esport. Fins hi tot algún dels acompanyants s'ha animat a llançar algunes boles!!
Val a dir que la pràctica d'aquest esport és cada cop més habitual a les nostres contrades, i després de l'experiència d'avui, no és d'extranyar. Sense cap mena de dubte, aquesta experiencia es repetirà i des del C.C.Baix Ter us animem a provar-ho!!