Dinar de Cloenda 2010

Com tots sabeu, avui hem pogut disfrutar del dinar de final temporada al restaurant Can Joan de St.Feliu de Boada, on tots els corredors han estat convidats a un boníssim dinar, gràcies a l'esponsorització del mateix restaurant.
Avui ens hem reunit 74 persones, a les quals se'ls hi ha d'agraïr a totes i cadescuna d'elles, i també a la resta de socis que no han pogut assistir al dinar, el suport que dipositen anualment en el club, un Club que porta més de 20 anys a dalt de tot del ciclisme gironí, i que ha sigut des del primer dia, i continua essent avui en dia referent en el ciclisme infantil.
Avui s'ha tancat una exitosa temporada on els grans resultats que s'han obtingut, s'han combinat amb les diferents sortides, i tot plegat amb un excel·lent bon rollo que és el principal secret d'aquest club.
Agraïm doncs la col·laboració de tots els esponsors, de tots els socis, i dels corredors que és gracies a ells que el club és conegut arreu del territori, i gràcies a tots el club no és només un equip de ciclisme, sinò que és més que un club, és la força d'un sentiment.