1ª Jornada de formació de ciclisme de base

Benvolguts:

L'Escola Esportiva Futur Esport us vol convidar a la 1ª Jornada de formació de ciclisme de base.
Des de l'Escola creiem amb la necessitat de posar-nos en mas de professionals de l'esport, perquè pensem que aquest es el camí correcte per arribar a la qualitat i l'exelencia en la formació dels futurs esportistes.
Es per això que hem organitzat, amb el suport de la Federació Catalana de Ciclisme i l'ajuntament d'Ullà aquesta jornada adreçada a tots els clubs que tenen equips infantils, per poder compartir amb tots vosaltres la oportunitat d'apendre de la ma de professionals del més alt nivell.
Estaríem molt contents que ens acompanyeu, el dissabte 29 de gener, a Ulla, dins l'agradable marc del Parc Natural Medes-Montgri, en una jornada de formació, on ens trobarem pares, entrenadors i totes les persones que estem interessats amb educar mitjançant el ciclisme.
Comptem amb la vostre presencia."

OFERTA CAP DE SETMANA
Si veniu de lluny i voleu gaudir de tot el cap de setmana en la zona privilegiada del Parc Natural Medes-Montgri, us hem preparat un paquet d'allotjament a pensió complerta per només 39 euros els adults i 19 euros els nens, contactar amb info@hotelmedes.com tel.972751149 (especificant que assistiu a la jornada de formaió).
A més, si porteu les bicicletes, els diumenge al matí organitzem una sortida guiada per el Parc Natural Medes-Montgri.
SIGNAT;Escola Esportiva Futur Esport.
http://www.futuresport.cat