Cap de setmana de Presentació


Com be sabeu aquest cap de setmana vam realitzar les activitats de presentació del Club Ciclista Baix Ter - Jodofi Supermercats Temporada 2011.
El dissabte, vam poder disfrutar d'un matí a Ocitània, on vam poder provar algunes de les diferents activitats de les que disposen, com el Segway, i les pistoles làser, i el cert és que grans i petits ens ho vam passar molt bé, i vam acabar molt contents de l'experiència i ja estem apunt per repetir.
El canvi de dates degut a la meteorologia va fer que alguns socis no poguèssin venir, però tot i així vam ser més de 60 els que vam gaudir de les activitats, i el dinar que ens van fer els cuiners del Club.

El diumenge es va organitzar una sortida a l'Albera, on, durant les més de 4h que va durar la ruta vam veure l'avió, el castell de Recasens, i vam pujar fins a Roc Colom, on vam poder gaudir d'unes vistes de tot l'Empordà immillorables.La propera activitat de gran magnitud que s'organizarà serà "l'Stage" que es farà el cap de setmana del 26 i 27 de Febrer a Osor, així que guardeu-vos-el, i comfirmeu l'assistència a B.M.Teixidor (972 76 01 33) i per a més informació també truqueu-hi.