L'etapa reina

Hola companys, ja sabeu que de tant en tant us poso al dia de les meves aventures pel Berguedà.
Doncs bé, ja fa uns quants dissabtes que fem estralls per les carreteres berguedanes. El fet és que cada setmana la cosa és més seriosa i som més participants.

Avui, hem sortit tretze ciclistes, amb majoria de l' Avià Cop de pedal, amb moltes ganes de divertir-nos i de fet, ho hem aconseguit.

Tothom amb el ganivet a la boca a la pujada de la mina, a continuació baixada cap a Sant Llorenç de Morunys i espectaculars vistes al pantà de la Llosa del Cavall; entre atacs i coca-coles partim el grup, uns quants decideixen retornar per ser aviat a casa i els cinc que ens deixem enganyar continuem cap a Cardona.
En un moment de "despiste" a l'Itó se li treu
la cadena i en Lluc ens guanya el pernil. La veterania és un grau.
Passem per Súria una mica tocats i de pujada cap a Balsareny observem que l'Itó s'avorreix... aquest noi necessita un rival! Hauré de fer pujar algú del Baix Ter! je,je.
Arriben reforços d'Olvan, que ens ajuden a acabar d'arribar a Gironella, i a tranques i barranques, a quarts de quatre arribem a casa.

Al final una bona pallissa, 153 quilòmetres, uns 2000 de desnivell acumulat i un mal de cul del 15. Ah! això sí, la setmana que ve hi tornaran.

Ens veiem a l'stage del C.C. Baix Ter. Us deixo el track, l'afegirem a la ruta del mes.