Decisió final?

Com tots sabeu la FCC porta uns dies marejant a tots els clubs ciclistes gironins que treballem amb promoció, ja que no saben si deixar participar a la mainada a la cursa de dissabte a Sant Gregori.

La cursa entra dins el campionat open tàcitc, que amb els seus 20 anys d'història ha acollit sempre mainada a les curses, i ara? la normativa ho prohibeix? o no ho prohibeix?...
Mentre le FCC pren la decisió els clubs estem a l'espera de la resolució.


La nota de la FCC és la següent:
La Federació Catalana de Ciclisme, en la seva finalitat de promocionar el Ciclisme de Base a Catalunya, es veu amb el compromís d’haver d’autoritzar la participació de corredors Infantils en dues curses a Girona clarament incompatibles, atesa la restricció de competir en dos dies consecutius.
La Cursa del CC Sant Gregori El Liémana, 1r. Open Kid’s Cup Tàctic, per a Infantils el dia 19 de març a les 15h, i la Cursa del CC Lloret de Mar, 1r Open Infantil Gironí de Ciclisme, el 20 de març a les 9h.
Havent de regular aquesta incompatibilitat de calendaris, proposem, donada la impossibilitat de coordinar el calendari infantil a la Delegació de Girona i amb caràcter d’obligat compliment, establir com a prioritària la participació dels ciclistes infantils a la Cursa del CC Lloret de Mar, 1r Open Infantil Gironí de Ciclisme, el 20 de març a les 9h en base a les següents raons:
• Els reglaments de la cursa del CC Lloret han estat presentats en aquesta Federació amb anterioritat.
• La cursa del CC Lloret és específica per a les categories de promoció (Infantils) mentre la del CC Sant Gregori és el Campionat de Catalunya Universitari de BTT, cosa que fa, a la primera, més vulnerable en el número de participats.
• La cursa del CC Lloret forma part del 1r Open Infantil Gironí de Ciclisme amb la conseqüent ampliació de calendari per aquestes categories tan importants pel futur del nostre esport.
• La categoria infantil no és imprescindible en l’organització del Campionat de Catalunya Universitari de BTT organitzat pel CC San Gregori El Liémana.

La Federació Catalana de Ciclisme lamenta el fet d’haver estat impossible coordinar aquest calendari, atesa la manca d’organitzadors per a les categories inferiors, i per tant haver de perjudicar al CC Sant Gregori El Liémana, excel•lent organitzador del Campionat de Catalunya Universitari de BTT. Felicita a ambdós Clubs per la seva tasca organitzativa, imprescindible per la supervivència del nostre esport i desitja repartir equitativament les categories en competició amb respecte mutu.