Marxa Sant Jordi

Avui bona part del CC.Baix Ter-Jodofi Supermercats ens hem desplaçat fins a Sant Jordi per fer-hi la anual Marxa amb BTT.

Tot i la previsió de pluja, fins a 20 ciclistes del CCBT ens hem atrevit a desafiar la meteorologia. Des d'en Matti (7 anys) fins en Pere Padrós (25 anyets, jeje), passant per l'Albert, la Conxi, la Noemí, en Jordi, en Matias, en Nil, l'Adrià, en Pau, la Montse, en Sergi, l'altre Pau, en Lluís, en Marc, la Inna, la Nàstia, la Dolors, en Martí i en Manel.

Tots els Ciclistes del Club han acabat molt contents del recorregut, tot i que alguns han acabat més cansats que altres.


La, ja experimentada, organització de la prova ha estat exel·lent, i només un parell de detalls per arribar a la perfecció: Pel proper any, les brides més llargues, i en alguna cruïlla del circuit no es sabia la direcció que s'havia de girar fins que hi eres a sobre, però tenint en compte que era una ruta de 35km més els 20km de la ruta curta, i per tant 50km (aprox.) per marcar, i que no es tracta d'una prova competitiva FELICITAR a l'organització de la prova, i dissenyador del circuit, ja que any rere any és cada vegada més entretingut i ratoner.