OPEN TACTIC SANT GREGORI

Dissabte es va inagurar oficialment la temporada de BTT Gironina, amb la celebració de l'Open tàctic a St. Gregori.

El Baix Ter, com no podia ser d'una altre manera, hi va ser present; En Pau Ponsatí, en Pau Padrós, i en Marc Sanchez, van prendre la sortida a la cursa, però no va ser un bon dia pels interessos del Club.
En Marc, que va fer el Campionat de Catalunya Universitari, va tenir una punxada a la 2a volta, i no va poder acabar la carrera.
En Pau Padrós, va tenir una caiguda, i va tenir marejos durant la cursa, i també va acabar abandonant.
En Pau Ponsatí si que va aconseguir finalitzar la cursa, amb una bona 6ena posició, lluny encara dels primers classificats.

Amb l'inaguració del nou Open tàctic, han canviat el quilometratge de les voltes, i també el número de voltes que cada categoreis ha de fer. Però el que s'ha de preguntar la federació és si els júniors han de fer 4 voltes (32km), tenint en compte la baixa participació en aquesta categoria, i que el reglament estableix un temps de 1h a 1h30, i el primer júnior va tardar 1h:43min.
El mateix passa amb cadets, Infantils, etc.. amb TOTES les categories, menys amb Elit i sub-23.
Potser el que s'ha de plantejar la FCC és si s'hauria de fer:
Elits i Sub.23 - 4 voltes
Juniors, Masters i fèmines elit - 3 voltes
Catets , Veterans i fèminies junior i cadet - 2 voltes
Infantils 1 volta.

Almenys per temps ens adaptariem més a la normativa de la FCC i potser augmentaria la participació de Juniors i Cadets.....

El diumenge, En Quim Parals, En Marc i en Sergi van anar a Crespià, on van trobar un circuit que tenia 10km de planer, i 15 de corriols entretinguts.