Campionat Comarcal + Op. Tàctic Sant Feliu


Aquest cap de setmana es presentava intents pels integrants del club ciclista Baix Ter, ja que a més a més d'organitzar una cursa, per fi vam poder gaudir grans i petits d'un matí conjunt de ciclisme.


El dissabte a la tarda organitzavem el tradicional Campionat Comarcal de BTT Escolar a Torroella, on en Nil, l'Adrià, en Marçal, en Ferran, la Nàstia, en Matti i en Martí hi van prendre part, aconseguint molt bons resultats, amb victòries i diferents podis.


El diumenge, a Sant Feliu, per primera vegada a la temporada, grans i petits van gaudir d'un excel·lent matí de diumenge de ciclisme, sota una perfecte organització, on a més a més d'un divertit i ràpid circuit, i un magnífic ambient, tothom va poder marxar cap a casa abans de la 1, la qual cosa demostra que el format de cursa que portava més de 20 anys implantat a Girona, seguieix essent bo per a tothom.


Pel que fa la cursa,

En Sergi, va divertir-se en el circuit, acabant d'agafar el punt óptim de forma per afrontar la VolCat i les 24hores de Madrid.


En Marc, va tenir el disgust de no sortir a les classificacions. Tot i els problemes mecànics va fer una bona cursa.


La Nàstia, tot i quedar lluny de les primers, cada cop s'hi acosta més, i ahir va mostrar la millora respecte principis de temporada.


L'Adrià, en un circuit bo per les seves condicions, no va poder mostrar tot el seu potencial, finalment 3r.


En Nil, va acabar a només 7 segons del podi. FELICITATS.


En Martí, es va trobar amb un circuit, amb una baixada massa forta, per la seva edat, tot i això va acabar content de la cursa.


En Mattí, va tenir problemes mecànics, quan rodava molt ben situat. Esperem que a la pròxima tinguis més sort.