IV cursa Cop de pedal Avià + XVI Conca del Daró

El passat diumenge 10 d'Abril gran part dels corredors del CC Baix Ter -Jodofi Supermercats van assistir a una de les dos marxes que hi havia en el nostre calendari. la conca i la Cop de Pedal Avià.

L'Albert, en Marc, la Montse i en Sergi, van anar a Avià a fer la marxa del calendari de Gran Fons. La marxa era força ràpida, però ningú es va escapar de la duresa que suposava fer els 60km (30 la curta) de la qual constava.
La cursa passava pels millors paisatges del berguedà, en un circuit que transcorria principalment per pista, però que també tenia llargs trams de bonics corriols.

En Sergi va rodar durant tota la marxa amb un grup de 4 persones, en segona posició, ja que al davant hi havia un escapat. L'Albert, coneixedor del terreny, va arribar poc més tard que en Sergi, i en Marc, va arribar amb el temps previst, agafant-s'ho molt tranquil·lament, i va arribar menys cansat del que s'esperava.

La Montse, que corria a la volta curta també va poder gaudir de les magnífiques vistes, i va ser de les primeres fèmines classificades.

Pel que fa la majoria de representants del Club, van assistir a la Conca, on els esperava un dur recorregut de 36km pels més valents, i un de 23 pels menys atrevits. En Robert va reaparèixer 4 mesos després d'haver-ho guanyat tot a la temporada hivernal, i juntament amb en Matti, en Matias, en Martí, en Manel, L'Adrìa, en Nil, en Pau, en Quim, en Joan C, en Quim i altres, van gaudir d'un gran matí de sol i de ciclisme.