Nou Rècord a la Grimpadunes.
Tal i com ja va dir en el seu moment, avui en Sergi ha establert un nou rècord de la Grimpadunes, amb 25 ascencions a les dunes per la cara de BTT.


La jornada ha començat passades les 9 del matí, i no ha finalitzat fins poc després de les 2 del migdia, després de pujar 25 vegades a les dunes, fer 92km, amb una mitjana de 19km/h, i uns 1975m de desnivell positiu.


El temps que ha tardat a fer les 25 pujades ha estat de 4h: 38minuts, tardant poc més de 11 minuts per cada cicle. El més ràpid ha estat de 10:40, i el més lent de 11:45, la qual cosa demostra la regularitat que en Sergi ha mantingut, juntament amb en Marc, que ha establert un nou rècord personal (9 ascencions). La classificació, per tant, no te color, i en Sergi es situa al capdavant amb 25 ascencions seguit d'en Marc amb 9.


A falta de 8 mesos perquè finalitzi el termini de participació d'aquest 2011, la primera posició sembla bastant clara per en Sergi.

L'únic recurs viable, ara mateix, per superar la marca, seria que tots els bikers disposats a superar-le quedèssin un dia, per tal de fer més divertits els ascensons i superar d'aquesta manera la lluita psicològica, que sense dubte és la més dura en aquests casos.