VOLCAT 2011

Després que el 2010 la VolCat tornés al calendari ciclista després d'uns anys d'absència, aquest any l'organització ens presenta una prova amb una ruta de 200km, i 5450m de desnivell positiu.
El Baix Ter, serà present per primera vegada en aquesta prova.

La VolCat, presenta 2 modalitats; Competició i Open, a més a més dels que només vulguin fer una etapa, que es poden apuntar a la categoria popular.


La VOLCAT ARA LLEIDA és una prova de MTB que durant 3 dies recorre els millors paratges de les Terres de Lleida, una gran aventura per zones d'alt valor natural i paisatgístic i de gran belllesa. Tot en un marc incomparable per practicar un esport en plena natura i en una època totalment primaveral.


La VOLCAT ARA LLEIDA és una volta per tothom, ja que aconsegueix congregar el públic popular i el públic d'alta competició en una mateixa jornada, cada un d'ells al seu ritme, amb les seves pròpies expectatives i al seu nivell (competició, open o popular). Aquest 2011 serà la 5a edició de la VOLCAT, i la segona consecutiva a la zona de les Terres de Lleida, i les tres primeres edicions van tenir lloc a la Catalunya Central. Amb aquests recorreguts per la zona de Lleida es pretén donar a conèixer uns nous paisatges per zones eminentment rurals.


Els dies 22, 23 i 24 d'abril, en plena Setmana Santa, i en unes dates que es permet gaudir a tots els corredors i acompanyts de tot l'esplendor de la naturalesa en l'època primaveral, un moment òptim per visitar i descobrir un territori amb els recursos naturals i turístics de la zona. Dades tècniques: 200km 5.400m desnivell positiu 5.450m desnivell negatiuEtapes:

1a - Solsona - Guissona - 60km

2a - Coll de Nargó - Tremp - 85km

3a - Tremp - Àger - 55km