Marxa a L'Escala. + Open Tàctic

Ahir es van disputar dues proves on va haver participació del CC Baix Ter-Jodofi Supermercats.


A L'Escala, on tornava el MTB molts anys, hi havia en Quim Parals, en Quim Martín, en Lluís, en Robert, en Marc i en Sergi.
La marxa es disputava per la zona habitual d'entrenament del Club, en un circuit de 32km, potser una mica massa ràpid (1h.15m el 1r classificat). El circuit però ha agradat molt als participants, i de ben segur que amb aquesta organització, el circuit i la sardinada l'any que bé repetiràn.
Els comentaris dels participants del club són els següents:


Sergi: "Anava situat cómodament 2n, però la roda de darrera se m'estava desinflant, havia de vigilar amb les pedres per no malmetre les llantes, i a les curves per no desllantar. Finalment he acabat de punxar, he esperat que algú hem deixes una manxa, i he pogut acabar. tot i així m'he hagut de parar 3 cops a inflar, i el ritme i la motivació ja no ha estat la mateixa després de la primera inflada. He pogut gaudir del magnífic paisatge típic de totes les curses que passen per l'escala. Finalment 6è aprox."


Robert: " M'he sentit més cómode del que m'esperava, a la 1a baixada he baixat molt tranquil per no punxar, tal com hem va passar el dissabter. Finalment 7è aprox"Lluís: "He sortit tranquil, però a la transiberiana he apretat al màxim. M'he sentit força be, després de fer 65km, però molt cansat" (en LLuís en Robert i en Sergi han anat i tornat amb bici des de Torroella)

Marc: " No he pogut seguir el grup capdavanter al principi, i he decidit agafar el meu ritme. Quan faltaven 5km he punxat, i he pogut acabar però perdent molt de temps"


Quim P: " Estic molt content, m'he sentit molt be per l'entrenament que puc fer, i espero que a totes les curses hem senti així de bé. Els avituallaments estaven força be, llàstima que el vi era calent."


Quim M: "He vingut a dirsfutar, i així ho he fet. Hem coneixia tots els camins i caminets, i el circuit m'ha agradat molt.
Pel que fa l'Open Tàctic de la Selva de Mar, hi han participat en Matti, en Nil i l'Adrià, que avui no han pogut obtenir cap podi.En Matti ha fet una bona cursa, tot i que tenia problemes alhora de canviar.L'Adrià, ha fet una bona primera volta, però a la segona no ha aguantat el ritme, i en Nil que estrenava bici, si que ha fet una bona cursa, ha acabat 7è de la general, just darrera l'Adrià fent una molt bona cursa.


La Nàstia per la seva banda, va recuperant la seva forma física a mesura que avança la temporada, i ahir va ser 3a.