Terra de Remences + Open Girona

Avui hi havia diferents proves del calendari amb participació del Baix Ter Jodofi supermercats.

A Terra de Remences l'Albert i en Sergi s'han atrevït amb la llarga, i en Lluís s'ha comformat amb la curta ja que no ha pogut entrenar com és degut a causa de la feina.

L'Albert ha tornat a les marxes cicloturistes després d'uns anys de no fer-ho, i ho ha fet a l'engrós.
S'ha atrevït amb els 175km de la Terra de Remences, i durant els primers quilòmetres ho ha fet amb el grup capdavanter.
Al Coll de Canes ha sigut quan s'ha despenjat d'aquest grup, i on ha patit més ha sigut pujant Bracons.
El patiment, en part, ha estat degut a l'apretada que ha fet els quilòmetres prèvis a l'ascenció, ja que anava amb participants de la volta curta, que ho estaven donant tot en els seus últims km.
l'últim port l'ha començat amb molta calma, i això ha fet que arribes sencer a dalt.
finalment 5h45min (aprox)

En Sergi no ha tingut sang freda i en els dos primers ports s'ha desgastat molt per mantenir-se amb el primer grup pensant que la cursa quedaria tallada.
Baixant Bracons quan estava atrapant un grup s'ha passat de frenada a una curva, i ha hagut de frenar-se amb la tanca, i ha perdut el grup i temps per tornar a posar la bici a to, però això no ha tingut incidència en la classificació, ja que pujant el coll de Can Bac s'ha fos, i encara més quan pensava que no podria superar els 5:16 del 2009. Finalment s'ho ha agafat amb calma, parant a l'avituallament,i mantinguent algunes converses durant l'última ascenció i arribant amb 5:25(aprox) a meta, agafant moltes precaucions a l'última baixada per no tenir un altre ensurt.

En Lluís per la seva banda ha sortit molt endarrerit, ja que no s'ha pogut "colar" i menys arribar d'hora a la sortida, ja que abans de la sortida han hagut de fer la primera carrera a contrarrellotje degut a la gentada que hi havia, i la cua que hem fet per arribar i aparcar.
Un cop s'ha tirat el petard, en Lluís encara ha tardat 5 minuts ben bons a arrancar, i això l'ha perjudicat molt, ja que no ha pogut contactar amb els ciclistes del seu nivell, i ha hagut de tirar sempre dels grups.
Finalment ha fet poc més de 3h05, fent un primer contacte amb la bici de carretera molts anys després i amb ganes de fer la llarga el 2012.
A Foncoberta L'Adrià, en Matti i en Nil han anat a correr:

L'Adrià només ha pogut ser 6è a la general i 5è a la categoria, ja que ahir va tenir un divertit dia i en Nil tampoc ha pogut fer una gran cursa, degut a problemes ama la cadena, i ha hagut d'acabar corrent, 18è a la general i 10è de la categoria.

En Matti, però, si que ha obtingut un bon resultat, 8è a la general i 4rt de la categoria, mostrant així el seu progrés.
També cal desctacar que en Matti, a més a més de l'enrenament del dissabte el matí, va anar a correr a Ullà a la tarda, i aquest matí a Fontcoberta.