Classificació Entrenaments

Avui s'ha tancat la classificació dels entrenaments, ja que, tot i que durant el mes de juliol s'entrenerà els DIMECRESA A LES 7h, hem considerat que l'assistència en aquests entrenaments no havia de contar les la classificació, ja que els horaris dels ciclistes han canviat completament.

Així, doncs, els que heu anat seguit la classificació, sabreu que en Matti ha sigut el que més vegades ha vingut a entrenar, seguit d'en Nil i L'Adrià.
Aquests tres corredors, tindràn com a regal d'haver aconseguit el podi en aquesta classificació de regularitat, tres obsèquis relacionats amb la bici, que cadescú podrà escollir en funció de les seves necessitats, i del pressupost de cada premi. L'Entrega d'aquest es farà el setembre, coincidint amb el retorn a l'horari habitual d'entrenament.

Els entrenaments que s'han portat a terme aquest curs, han sigut els dimecres físic, el dijous i dissabte BTT (combinant diferents tècniques d'entrenament, sempre adaptant el quilometratge a les edats corresponents), i algún diumenge Bicicleta de Carretera, per fer fons llarg.
Aquests entrenaments han sigut possibles gràcies a en Lluís i en Robert, que han buscat un forat en el seu intens horari per poder-me ajudar a mantenir els 3 dies d'entrenament al més alt Nivell.
En Manel, la Montse i en Mattias, han sigut tres elements importants els dissabtes, ja que facilitaven la creació de diferents grups. Gràcies a Tots ells.


La classificació completa és la següent:

Matti - 211
Nil - 195
Adrià - 175
Martí - 142
Gerard - 139
Pau - 121
Ferran - 120
Marçal - 114
Manel - 77
Marc - 44
(...)