Provincial la Ullà + Canvis en el Calendari

Aquest cap de setmana es disputa a Ullà el campionat provincial de BTT Infantil. La prova es disputa dins el marc de l'open gironí d'aquesta modalitat.

"HORARIS :
9:00 a 10:00 h Inscripcions.
10:10 h Sortida benjamí : 2 Voltes al circuit de 1 Km
10:11 h Sortida pre-benjamí : 1 Volta al circuit de 1 Km
10:45 h Sortida de principiants : 2 Voltes a un circuit de 2 Km
11:15 h Sortida Infantils : 3 Voltes a un circuit de 3 Km
11:16 h Sortida Alevins. : 2 Voltes a un circuit de 3 Km
12:00h Entrega de trofeus i premis.

Per una millor agilitat de la prova , s'ha reduït a 3 curses , a on les categories superiors sortiran amb un minut d'antelació .
Preguem la col•laboració a tots els assistents per el bon desenvolupament de les proves , amb aquest format guanyem molt de temps i tots podrem anar aviat cap a casa o a la platja , que es molt a prop d’Ullà !!"Pel que fa l'open Tàctic... encara esperem qualsevol notificació de la Federació, però us podem comfirmar que no hi haurà cursa.
Aquest, però no ha estat l'únic canvi que ha fet la FCC respecte el calendari de l'Open Tactic de BTT.

El campionat s'ha vist allargat en el temps, i reduït en el nombre curses; les dos úniques curses que queden per disputar són el 3 i el 10 de Juliol.

La Federació, doncs, esta mantinguent desinformats a ciclistes i clubs interessats, ja que en cap moment hi ha hagut cap notificació oficial, ni nota a la pàgina de la federació.
Com haureu vist, també, a la pastanya "Calendari" de la pàgina de la FCC, quan entres a l'open Tàctic, et trobes un calendari "del passat". VERGONYÓS! i és que l'última cursa que surt al calendari és la que es va disputar fa 3 setmanes...
Els ciclistes ja poden anar preparant be la temporada, convinant els entrenaments, i organitzar la seva vida en funció de les curses de l'Open Tàctic, que amb un moment donat es gira la truita i t'ho canvien tot.
Esperem doncs, que de cares a properes edicions, el calendari de curses surti a principi de febrer, com succeeix amb totes les altres competicions, i que aquest calendari no rebi canvis, excepte en condicions extrahodinaries, sinò és així, hem temo que els ciclistes gironins ens acabarem cansant de la situació, si no ho estem ja, com ho demostren els 120 participants en l'última prova.