ROAD BOOK CONRAD LLOVERAS

Avui 8 corredors han participat en aquesta prova que es celebrava con cada any a Torroella de Montgrí .Hi havia dos tipus de circuit el curt que tenia 27 km. i el circuit llarg que el seu recorregut era de 57 km.

El circuit llarg hi han participat els corredors Lluis Hugas i l'Albert Teixidor,que en un temps de 3 hores i 41 minuts han acabat en novena posició de la general.Felicitar- los per haver demostrat que estan en un bon nivell.


La sorpresa ha estat a la volta curta on l'equip dirigit per Robert Mestres i acompanyat per en Nil Ponsatí,Gerard Bofill i l'Adrià Gonzàlez aconsegueixen el primer lloc de la general en un temps de 1 hora i 31 minuts.


Felicitar a tots 4 corredors que han fet una molt bona cursa i demostrant que son un bon equip.També a la mateixa cursa la de la volta curta hem d'aplaudir en Maties i en Matti que porten poc temps fen ciclisme avui en un temps de 2 hores i 1 minut aconsegueixen el novè lloc de la general veien recompensats els seus entrenaments amb aquest resultat.

Destacar que en Matti anava amb una bicicleta de roda 24 i el seu pare en Maties fa poc que entrena degut a una petita lesió que va tenir a la mà.

Us deixem amb les fotos del dia!!