Trialbike Park Montgrí Medes

El proper cap de setmana s'inagura el TRIALBIKE PARK MONTGRI MEDES, el primer espai, després de molts anys, adreçat únicament a l'esport del ciclisme.


La primera temptativa va ser un circuit de BTT que va acaber essent invadit per les motos. Desitjem que aquesta vegada no sigui així (o si res més no que en facin un bon ús) i poguem gaudir del PARK durant molt de temps.
El Baix Ter dona total suport al projecte del TRIALBIKE PARK MONTGRI MEDES, i per aquest motiu serà present a l'inaguració del mateix.

Ens plau informar-vos que l'Ajuntament de Torroella de Montgrí amb la col.laboració del Club Ciclista Montgrí i el Ter Motor Club han creat un nou espai lúdic - esportiu per a la pràctica del Bike Trial:

TRIALBIKE PARK MONTGRI MEDES

Es troba situat al costat del camp de futbol de Torroella de Montgrí (antic camp de futbol de terra) i disposa de zones naturals i artificials preparades per a diferents nivells. Trobareu tota la informació al blog del Park:

www.trialbikepark-montgrimedes.blogspot.com

Aprofitem per comunicar-vos que els propers dies 26 i 27 de novembre, coincidint amb la 618a Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí en farem la inauguració oficial i durant el matí dels dos dies tindrem bicicletes de prova per tots els que hi vinguin (tota la informció és al blog)

Us agraïrem que feu difusió d'aquesta noticia pels mitjans que cregueu més oportuns