Cloenda Temporada 2011


El passat diumenge 11 de desembre vam celebrar, un any més, la festa de cloenda de la temporada. Com l'any passat, el dinar va tenir lloc al Restaurant Can Joan, que com a patrocinador del club, va resultar novament el millor emplaçament per a festejar el final de la temporada.

Una setantena de socis i amics ens vam aplegar al restaurant, tot comentant i recordant situacions i anècdotes viscudes durant la temporada que ja s'acaba i d'altres que hem anat visquent al llarg dels 20 anys de vida del C.C. Baix Ter.
Després del dinar, diferents membres la junta van parlar sobre la temporada, explicant i comentant els diferents actes organitzats i on s'ha participat i/o col·laborat com a club, i anúnciant amb orgull que la temporada vinent, tornarem a tenir un plegat d'incorporacions que faran d'aquest nostre club, un club més gran i millor! També es va fer un reconeixement especial des de la junta i en nom de tot el Club, cap a tots els nostres patrocinadors, alguns d'ells presents al dinar, agraïnt la seva col·laboració, sobretot en aquests temps dificils. És gràcies a ells que podem celebrar anualment festes com la d'aquest dia i fer-ho acompanyats de més de 70 persones.
Com és habitual,al dinar va ser-hi present Francesc Moradell, vice-president en funcions de la FCC, que va lloar la tasca que fem dia a dia al C.C.Baix Ter, potenciant el ciclisme de base, creant esportistes i sobretot millors persones.