XXI Marxa dels Arrossars de Pals

Avui s'ha celebrat la XXI Marxa dels Arrossars de Pals, que ja s'ha convertit en una de les més clàssiques de l'Empordà. Amb la possibilitat de gaudir d'alguns dels millors camins de la plana del Baix Ter, i la pujada al Quermany pels més valents. La marxa ha tingut una bona participació, com ja ve siguent habitual, encara que aquest any l'afluència de ciclistes s'ha vist afectada per la coïndidència de la darrera prova de la Copa Gironina que s'ha disputat a Serinyà.
La família del Baix Ter hi hem set presents, tant en les rutes a peu com en bicicleta i hem passat una gran matínal esportiva.
Ha sigut un dia especial per a una de les nostres, la Xènia, que ha participat en la seva primera marxa en BTT. El seu somriure al final de la marxa és la millor mostra de que aquest esport guanya cada dia més adeptes!!
Destacar com sempre la gran organització de l'Associació Cultural Esportiva El Pedró, que ha disposat avituallaments arreu dels circuits i ha preparat la seva ja habitual butifarrada pels participants, així com l'obsèqui d'una samarreta tècnica.