Stage 2012

El passat cap de setmana la família del CC Baix Ter vam celebrar el ja tradicional “stage” de Pre-temporada, aquesta vegada a una casa de colónies a tocar de Besalú.
El dissabte, després d'una ruta plena d'entrebancs vam arribar a la casa més tard del previst, on ens esperava la cuinera amb el ganivet entre les dents, ja que arribavem 30min tard a dinar. Sort que alguns ja s'havien preocupat de fer un bon esmorzar... Els ciclistes, van acabar-se tot el menjar, això volia dir que van fer una bona ruta...45km i 750m D+.
Els més petits de la casa, guiats per la Montse, també van guanyar-se el dinar, ja que van fer més de 550m D+, en poc més de 20km.
La tarda no era per descansar, sinó per fer encara més activitats, i és que ens esparava un castell inflable pels més petits i un rocodrom per practicar-hi escalada, on pocs s'hi van poder resistir, fins i tot en Matias i en Jordi van aconseguir pujar-hi, i després van fer el rappel de cap per avall!!
Després d'una sèrie d'assassinats va arribar l'hora de sopar, aquesta vegada sí, tothom va ser molt puntual, i vam ser nosaltres qui ens vam haver d'esperar.
Després de sopar en Miquel ens va fer una classe de mecànica, on tothom va anar a dormir havent aprés alguna cosa nova, i és que després de15h de frenètica activitat els ulls es tancaven sols...
El diumenge, a 2/4 de 8 tothom estava despert, bé, en Pere ho estava desde les 2h, quan va sentir les motoserres...
Una mica més tard del previst, degut a les baixíssimes temperatures que ens van acompanyar durant tot el cap de setmana, 4 valents van sortir direcció Sadernes amb unes temperatures que congelaven literalment l'aigua del bidó. A Sadernes els esperaven el gruix dels ciclistes per pujar fins a dalt el coll del Bessagoda. Menys de 30km, però quins 30 km... bé, els primers 15, ja que la resta era tot baixada.... En Subi, en Genís, la Judit, la Júlia, la Nàstia, l'Eloi, en Pau i en Gerard van aconseguir arribar fins a dalt del Coll del Bassegoda, i en David, en Marc l'Albert i en Sergi van arribar fins dalt el Puig passant per una mini via ferrada!
Després d'una trepidant baixada, amb dues punxades incloses, vam arribar altre vegada tard a dinar... Però aquesta vegada va ser culpa de la fred i de les punxades!!
Allà en esperaven els petits, que feia una horeta que havien arribat després de fer una ruta de 35km, aquesta vegada, però, molt més planera i assequible per tots els participants.
L'Stage, es va acabar amb un petit obsèqui per l'Adrià, a qui li desitjem, una ràpida recuperació, i esperem veure'l ben aviat pedalent amb nosaltres.