Ja no hi ha marxa enrere

                                                       La temporada 2012 ja està iniciada.Després del pròleg que vam viure a Banyoles fa 15 dies, amb poc éxit pels integrants del CC Baix Ter, aquest cap de setmana ha començat oficialment la temporada per la gran part dels corredors del CC Baix Ter.El dissabte Mataró la Judit va anar a corre la copa Catalana de pista, amb un gran resultat, ja que va guanyar 2 de les 3 proves en què participava.
El diumenge la principal cita va ser a Vilajuïga, a l'inici de l'open Tàctic, on es vau reunir uns 250 participants.
Els ciclistes del CC Baix Ter van obtenir uns bons resultats, però el que és més important és que van disfrutar a sobre la bici.
La Lídia, va guanyar en Fèmines 06-07, i és una ciclista a tenir en comte de cares a propers anys.
En Benjamins, l'Hugo va acabar en una bona 5ena posició.
En Principants l'Aleix va ser 5è i en Matti 7è, però amb l'evolució que faran al llarg de la temporada, segur que aconseguiran més d'un podi!
En Alevins en Gerard va imposar-se de cap a peus a tots els seus rivals, Felicitats! En Nil va entrar en una bona 8ena posició, i l'Adrià, encara recuperant-se, va acabar 13è.
En Fèmines infantils, la Júlia, la Nàstia i la Judit, van aconseguir el 2n 3r i 4rt lloc respectivament, i el seu objectiu d'enguany serà destronar la Magda, un objectiu difícil però a l'abast de les nostres corredores, segur que ho aconseguiràn!!
En Infantils nois, l'Eloi va fer una gran carrera i va acabar 6è!
En Cadets, en Pau segueix amb mal peu aquesta temporada i va haver d'abandonar per problemes mecànics.
En Esplais, en Marc va acabar 3r, i sembla que aquest cop podrà acabar en posicions de podi, i fins i tot guanyar la general de la categoria! A Entrenar!!!!
Per altre banda, en Sergi, va disputar un Duatló a Sils.
Després del decepcionant abandonament de Celrà degut a malaltia,el diumenge es va poder treure l'espina. En el primer tram va córrer a un ritme més que acceptable per les seves possibilitats entrant el 35 aprox. Després d'una transició rapidíssima, va donar-ho tot en els 26km de BTT en un circuit molt planer, on va adelantar rivals des del primer km fins a la mteixa línia de meta, on després d'un apassionant esprint va aconseguir la 4a posició general!