4 proves amb presència del CC Baix Ter
Al llarg del cap de setmana s'han fet 3 proves on hi ha hagut persència del CC Baix Ter.


El dissabte el Matí, en Lluís prenia part en una prova d'orientació de cursa, on juntament amb el seu company va finalitzar 4rt.

A la tarda, a Taradell, la Júlia, la Judit, la Nàstia i l'Adrià van participar en la 1a copa catalana de Carretera infantil, i no ho van fer de qualsevol manera, ja que la Júlia va aconseguir una excel·lent 1a posició, i la Judit va acabar 3a. La Nàstia no va tenir un bon dia i va acabar 5ena, i l'Adrià segueix en procés d'adaptació després de l'operació.

Aquest matí a l'Open Tàctic de Fornells s'hi ha desplaçat gran representació del club on s'han obtingut també molt bons resultats.
.

Lídia 4rta
Hugo 4rt.
Matti 9é.
Gerard 3r.
Nil 6è.
Júlia 2a.
Judit 3a.
Marc S 3r.

Felicitats a Tots ells pels excel·lents resultats.


Per altre banda a Torroella, es disputava el CATduatló, on la Susana, en Xavi, en Lluís i en Sergi hi han participat.
La Susant amb una mostra d'orgull ha aconseguit finalitzar el dur duatló, que després de 30km amb bici, pujava dunes, Monplà i Castell!!
En Xavi ha tingut una inoportuna punxada a falta de 4km del tram de bici i això li ha fet perdre moltes posicions.
En Lluís, després la cursa d'ahir, avui ha demostrat que està fet de ferro i ha completat el duatló amb un bon paper, entrant en una excel·lent 13ena posició.
En Sergi per la seva banda, s'ha hagut de comformar un altre cop amb el 4rt lloc. La zona de bici era molt rodadora i impossible de treure gaire temps i ha preferit guardar-se, entrant 3r juntament amb el 4rt (els 2 ferraris de bicis esteve han sigut un món a part), i a la part de córrer, tot i deixar el company de ruta de bici, el que anava 5è ha fet valer la seva millor condició en la cursa a peu i l'ha passat fàcilment.