Dissabte a Ocitània.

Avui hem passat un gran dia a Ocitània, davant del P&P de gualta, on hem pogut fer diferents activitats, com guerres amb pistoles làser, provar i fer una ruta amb els seeways, i gaudir d'un excel·lent dinar amb la millor companyia i el millor entorn. Aquesta activitat organitzada pels monitors d'Ocitània, ha estat possible gràcies a la col·laboració mutua que tenim amb el P&P de Gualta i Ocitània.
La jornada d'avui ha servit a la petita gran família del CC Baix Ter per celebrar l'inici de la temporada 2012, i ho ha fet de la millor manera possible, gaudint d'un gran dia on els grans han disfrutat com si fòssin nens, i els nens ho han fet com ja és habitual.
Les activitats a Ocitània són molt recomanables, sobretot amb grups/equips, com poden ser de ciclisme o altres esports, ja que és una manera de trencar la rutina i disfrutar com mai, ja sigui realitzant joc de pistoles làser, tirolina, segway, quads, o moltes altres activitats, o simplement a la cabana, on es poden grans celebracions, com la que hem fet nosaltres el dia d'avui!