BPB600 Completada!

Completada la Barcelona-Perpinya-Barcelona; 600km amb 7500m D+.
Ahir a les 6h del matí arrancava la BPB2012, una marxa on hem vaig apuntar ja fa temps, però si aquesta setmana hagués hagut de decidir si anar-hi o no, no ho hagués fet, ja que en l'últim mes no he pogut enrenar gens.
La qüestió però, és que ahir a les 6h del matí era al Velòdrom d'Horta per iniciar la marxa, amb l'objectiu de completar-la, sense dormir, i amb el millor temps possible per sense obsessionar-m'hi.
La sortida es va fer tipo Bravets, tothom havia de passar a sellar i despréso podies sortir, i això va fer que, com que vaig sellar dels últims, hagués de fer un petit sobreesforç per poder atrapar el primer grup, un primer grup que va rodar amb moltes ànsies fins a Lloret, on vam arribar al control quan aquest encara no estava obert, i ens haviem d'esperar mitja hora, sort que finalment vam poder sellar 15min abans de l'obertura. A partir d'aquí agafo un grup amb 4 navarresos d'un equip i 3 de barcelona d'un altre, i són aquest els que sembla que tinguin pressa per arribar i tiren com si d'una cursa de 100km es tractes....
El coll de la ganga el trobem tallat, i això fa que els 10 o 12 grupets que rodavem separats per petites distàncies ens ajuntem i formem un grup de 50unitats, i no és fins a Torroella, km 175, que després de sellar, tothom ja agafa el seu ritme, jo amb un company de les BRM300 rodo molt tranquil·lament fins a Peralada. Allà menjo ràpid i surto amb un nou company, per fer Coll de Banyuls i fins a peu del Coll d'Ares, en un planer on tot i rodar tranquils només som dos i ens desgastem. en aquest tram sobretot del km 280 al 300 tinc delicats i greus problemes, però arribat al control miro de sol·lucionar-ho, i sembla que ho aconsegueixo. Després de tornar a menjar, aquest cop arrós, i ja amb els 12 primers fora de ja fa estona, un grupet (el primer dels mortals) ens disposem a començar la 2a part de la marxa, on s'acumula tot el desnivell, coll d'Ares, coll de Canes, coll de Condreu, coll de la pollosa,  i dos més de petits...
Els 300km que ja portem a les cames els hem fet extremadament ràpid, amb 11h10min, més rapid que la BRM300...
Pujant coll d'Ares, ja noto els genols sobrecarregats, però agafo un ritme bo, i m'en vaig sol fins a Ripoll, on hem trobo amb un experimentat corredor en aquestes proves, que serà el meu nou company de ruta durant coll de Canes i mig coll del  Condreu.
A partir del km 430 i fins a meta sol com un mussol... i aquí el meu calvari.. sobretot al coll de la pollosa...sol enmig de la foscor a les 4h del matí, no m'aguanto sobre la bici, els ulls s'em tanquen, veig ciclistes i persones a per tot, m'imagino coses on no hi son.... necessito descansar... i arribat a l'últim control, km 530, canvia tot. Em menjo l'anèsim plat de pasta, aquest cop calent, a més a més, a cada control havia anat avançant posicions (1 dormia perquè havia ingerir massa gels, l'altre tenia una "pàjara" de les grosses,...) i ja anava 10è. Això, i que ja només queden 70km, força favorables, però amb 2 ports petits em dona ales, i vull donar el màxim per no donar cap opció als de darrera que m'havien retallat de 45 a 20min.
Finalment, km 595 corono l'últim port. En el descens tinc vistes a Bcn, però també d'allà on m'interessa, el Velòdrom. Són 5km de baixada que puc disfrutar-los, he augmentat l'avantatge, però el més important he acabat la BPB600, gairebé 27h després d'haver sortit, patint com mai, faig la volta d'honor al Velòdrom, arribant en 9ena posició degut a un altre abandó, i satisfet, satisfet d'haver complert l'objectiu, d'haver complert amb aquells que confiaven en mi, els  meus pares i la montse que hem van donar suport, i tots aquells (corredors, gent del cub, familiars) que d'una manera o altre m'han donar suport durant aquests 600km, un suport que m'ha ajudat a superar els moments més difícils.Gràcies a tothom.