Éxit en les 4h BTT Resist-Ter

Ahir es va disputar a Torroella de Montgrí la 2a edició de els 4h BTT Resist-Ter, una prova, que tot i l'amanaça de  pluja es va disputar sobre sec.
La prova es disputava sobre un circuit de 2.8km a la falda del Castell del Montgrí, que va agradar molt a tots els participants, uns participants que competien en 3 modalitats; Equips, parelles i individuals. El fet que entrar a boxes suposés una pèrdua d'uns 10 segons va fer que els equips fèssin calculs com si d'un GP de F1 es tractés, i escollien si fer 1, 2 o 3 voltes cada ciclista.
Els 163 participants de la prova van poder gaudir d'una gran tada de MTB, en un paddock que feia goix podies veure les cares d'esgotament dels participants, i en les últimes baixades del circuit s'hi podien veure les cares de satisfacció del públic de la prova, que podien veure l'espectacle a cárrec d'Umbert Almenara, entre molts altres.
Aquesta 2a edició va ser dominada per l'equip format per Umbert Almenara (recent guanyador de la titan), Edgar Valero i Gerard Alvarez, però tot i aquest domini de la 1a a la última volta, en alguns moments va perillar aquest primera posició ja que l'equip Chain Reaction bike Area Llagostera apretava molt fort.
Els altres guanyadors són:
Eq Masc:THE MONG'S TEAM
Eq Fem:LES CANYERES
Eq Mixtes: CHAIN REACTION MIXTE

Parelles Masc: ESPAI BIKES
Parelles Fem: AIGUES GELADES
Parelles Mixt : CAMAUR MONTGRÍ

Individual Masc: TRIDEPORTE
per altre banda la mini Resist-Ter va tenir una molt bona acollida entre els participants, i tots van acabar molt contents de l'iniciativa.
La prova no és competitiva, tot i que es realitza una classificació i un podi final, i tots els participants reben una petita copa. la mini Resister és una competició única, on nens i nenes comparteixen categoria.
Les classificacions es realitzen segons la mitjana d'edat dels participants, uns participants, que van riure, disfrutar i aprendre en un matí plé d'il·lusió.
Els Tres mosqueters van dominar la prova, i van guanyar la categoria equivalent a infantil, en la categoria C (mitjana de 10 a 12 anys) van guanyar els "sense nom", en categoria B (de 8 a 10) els Vailets de Vicidebici i en categoria A, els més menuts els Sarasa Brothers.
Felicitats a tots ells i a tots els participants de la prova
Enguany han estat 51 els participants de la prova, una prova que any a any creix en nombre de participants, i en qualitat d'aquests participants.
Agraïr a tots els col·laboradors la seva aportació a la prova, ja que sense ells els molts premis que es van repartir no seriem possibles. Agraïr també a tots els participants que van assistir i van confiar altre vegada en les 4h BTT Resist-Ter, i per últim agraïr a tots els ajudants del club la seva col·laboració.
Sense els col·laboradors, els corredors i els ajudants les 4h BTT Resist-Ter no serien possibles GRÀCIES A TOTS, i fins l'any vinent.


Podeu trobar fotos als facebooks de ESPAI BIKES, JAUME FORES, NARCÍS PI COLL, AGUS JAIME, etc...

L'organització ja s'ha posat en marxa per la propera edició, i per això agrairïem que ens ajudèssiu a millorar. Qualsevol petit detalla millorar feu-nos-ho arribar


Podeu trobar les classificacions AQUÍ.