Júlia i Gerard Campions de CatalunyaAvui era el dia, avui corrien a casa, eren favorits (la júlia juntament amb la judit) i no han fallat.
En Gerard ha fet una cursa de llibre realitzant la tàctica planejada, i ha sortit a la perfecció, guanyant la carrera en un esprint d'infart. La cursa l'havia endurit en Nil (15é) a falta de 3 voltes pel final, i en Gerard ha fet l'atac definitiu a falta de 2 voltes, quan l'Adrià (6é) per poc no ha pogut contactar amb el grup d'en Gerard.

La cursa de les Júlia també ha sortit tal hi com se l'esperava, ja que la petita pujada que tenia el circuit ha fet que es trenques a les primeres voltes i ella ha aconseguit agafar un grup de nois que les seves rivals no han pogut i a partir d'aquí monòleg de la Júlia. La Judit no ha tingut el dia, i després del mal inici s'ha quedat sola amb la Mariona, que l'ha guanyat en un esprint final després d'una cursa molt tàctica, i finalment ha acabat 3a. La Nàstia, en la mateixa categoria, ha acabat 4rta, molt lluny de la resta, ja que no es troba en el seu millor moment de forma.

L'Hugo (4rt) ha realitzat una bona cursa, i seguieix millorant dia a dia en el mon de la bici de carretera. L'eloi ha pagat els nervis dels examens i ha hagut d'abandonar per mal de panxa, i en Matti es segueix iniciant en el món de la Carretera.


La cursa, que era el campionat de Catalunya, era organitzat pel CC Baix Ter - Jodofi Supermercats, i podem considerar que ha estat tot un éxit.

108 corredors s'han acollit als Masos de Pals per disputar les 6 curses del dia, on el nombrós públic ha vibrat amb les emocionants curses, la majoria de les quals s'han disputat a l'esprint.

Tots els participants han pogut gaudir d'un obsèqui i una medalla, i els tres primers classificats tenien medalla i copa (aquesta Gràcies al patrocinador de la cursa ,JODOFI SUPERMERCATS) a més a més del ram i el maillot pel Campió.