5e lloc als campionats d'Espanya.

Aquest cap de setmana s'ha disputat a Asturies els campionats d'espanya escolars, on la Julia i la judit i han pres part com a seleccionades amb la F.C.C.

Ahir es va disputar la prova en línia en un circuit que semblava més un circuit de motos, que un circuit apte per disputar-hi un campioant d'Espanya de ciclisme amb més de 60 persones rodant a la pista...
Tant la Julia com la Judit van sortir mal col·locades i no van tenir opcions a remontar posicions, i van acabar 19ena i 21ena.

Aquest matí s'ha disputat la prova de ginkama on la Júlia ha obtingut una excel·lent 5ena posició, i s'ha quedat a només 10 segons del podi. La Judit per la seva part ha tocat la fusta i ha estat penalitzada amb 25segons, i aquest fet la condemnat a la 16ena posició.Tot i aixi Catalunya a quedat segona classificada en el Campionat d'Espanya,aixi les dues corredores del Club Ciclista Baix Ter han obtingut medalla de plata,Felicitats per l'equip i per la Judit i la Júlia
.Per altre banda comentar a tots els socis del club que el proper dia 29 de Juliol es farà la tradicional sortida a Aquabrava!! apunteu-vos ràpidament a B.M.Teixidor.