ROAD BOOK d'en Conrad

Avui s'ha disputat a Torroella la 4rta edició del Road Book d'en Conrad a Torroella de M. i amb molt bons resultats i molta diversió per part del CC Baix Ter.
En el circuit petit l'equip que hi prenia part, en David el Nil en Gerard i l'Adrià han disfrutat amb el recorregut de 22km i han acabat 2ns.
En el recorregut llarg, de 37km, l'equip del club format per en Lluís i l'Albert han acabat en 2a posició, a una distància considerable dels guanyadors, un equip on també hi havia representació del CC Baix Ter, ja que el formaven en Sergi Guell i en Sergi Oller. Aquest dos corredors han vist perillar la victòria degut una punxada al km 30, però tot i axí han arribat 1rs, i en Sergi G. després de 3 anys (1 no va poder correr) ha pogut guanyar el Road book de Torroella.
El CC Baix Ter també tenia participants en dos altres equips, que s'iniciaven en la modalitat, i que han acabat gaudint molt de l'experiència.

Felicitar a l'organització per la prova, en un circuit on el quilometratge no espantava tant com altres anys, i un recorregut on la navegació tenia més importància que la forma física, tot i que evidentment també era important.

Recordar també que la setmana que ve es celebra un road book a santa coloma de farners, i els primers caps de setmana de novembre s'en disputen dos mes, que juntament amb el d'avui formen un campionat on l'equip format per en lluis i l'albert podria guanyar..