Cursa ST. Marti Vell

Avui s'ha disputat a St. Martí Vell la 4a cursa de la copa gironina de BTT, on gran part dels corredors del club hi han pres part.
Els més petits han estat en Marcel i en Matti (5è), que després d'una remuntada ha aconseguit remuntar moltes posicions.
En Gerard 3r, l'Adrià 8è i en Nil 6é (que no ha pogut repetir l'excel·lent 3r lloc de la setmana passada) han participan en Alevins.
En el circuit curt la Júlia ha signat un excel·lent 3r lloc Fèmina general (per davant de juniors, cadets, i només per darrera de 2 elits), la`Nàstia ha arribat en 2a posicio Fèmina Infantil.
L'Eloi ha tingut problemes mecànics, i ha perdut molt de temps, però ha realitzat el circuit amb èxit, igual que l'Oriol i en David, que han completat els 23km en categoria Esplai.

En el circuit llarg en Sergi ha signat una bona actuació realitzant, igual que la setmana passada, la major part d'avançaments a les baixades (avui 16è general i 6è èlit), en David Quer va agafant ritme de cursa, i avui les distàncies amb els primers ja no han estat tant grans, i per últim felicitar an Marc, que està realitzant una excel·lent copa gironina de BTT, avui acabant 5è Júnior.!!!

La setma que vé Amer, BTT en estat pur!
Pels més atrevits  hi ha una marxa  a manlleu de 75, 55 o 35km, a escollir (en Sergi i anirà si troba acompanyant)